Bakery logo
Bakery photo

Om oss

Om Dittcafe

Med våra 10 caféer är vi bland de största privatägda konditorier i Sverige. Och dessutom har vi öppnat landets första Drive-In-Bageri. Det är vi riktigt stolta över. 


Sju decennier av kunskap och smak brukar vi säga att vi har. För det första caféet i vår kedja startade 1919, för över 100 år sedan! Idag är vi ett modernt bageri som lever för passionen att göra goda saker och se människor njuta av traditionella bakverk samtidigt som vi hela tiden blickar utåt och söker de senaste trenderna.

Vad önskas?

Välkommen till Ditt Café och alla våra konditorier och bagerier. Vi hjälper dig gärna att beställa catering, frallor till jobbet, tårtor eller kalasmat.


Beställning görs allra enklast via vår webbshop. Önskar du att prata med vårt innesälj, finns vi på plats för dig måndag till fredag 8.00 - 15.00 och du kan ringa eller maila oss på tel 0370-10553 eller e-post order@dittcafe.se


Söker du någon speciell i vår organisation, skrolla ner för mer information. Kontaktinfo till våra caféer hittar du på den här sidan.

Förbeställ produkter här